De Praktijk

 

In verband met de nieuwe wetgeving over persoonsgegevens AVG, vragen we u om bij het kopje informatie de rubriek AVG te lezen, en indien voor u mogelijk het toestemmingsformulier uitteprinten en in te vullen. U kunt het bij u volgende bezoek aan ons overhandigen.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

***********************************************************

Zou u zo vriendelijk willen zijn om als u overgestapt bent naar een andere zorgverzekeraar dit bij uw volgende afspraak aan ons door te geven? Veel dank!

************************************************************

Vanaf heden en in 2018 worden er in principe geen nieuwe aanmeldingen gehonoreerd. Het is de bedoeling dat in 2019 de praktijk gesloten is.

************************************************************

De praktijk heeft besloten per 2018 geen contract met Menzis en Caresq te sluiten.

************************************************************

De praktijk aan de Beek in Geijsteren (Noord-Limburg) is een kleine privé praktijk waar mensen met psychiatrische en psychische problemen een afspraak kunnen maken voor diagnostiek en behandeling bij drs A.M.van Nispen tot Pannerden, psychiater/psychotherapeut.

Zij die om maatschappelijke of sociale reden de privacy van een eigen praktijk verkiezen boven de hulpverlening in een grote organisatie kunnen er terecht, mits zij de beperking van zo'n praktijk aan kunnen, dat wil zeggen dat de praktijk niet  is  uitgerust voor crisis hulpverlening en hulp bij de zwaardere psychiatrische stoornissen.

De praktijk richt zich vooral op mensen met angst- en stemmingstoornissen, mensen met steeds terugkerende conflicten met zichzelf of hun omgeving, met werk gerelateerde psychische problemen, met heftige gebeurtenissen in hun leven en de daaruit voortvloeiende ontregeling, maar ook op hen die  onbegrepen lichamelijke klachten hebben en ander psychisch cq. psychiatrisch lijden